Nå kan du søke til EiK Hub!

Kraftverk, Skippergata 24b. Møteplass for kunst, kultur og kunnskap i Kristiansand.

EiK Hub er en ny variant av det originale EiK-programmet, men med fire samlinger som foregår på samme sted hver gang og der hver samling utgjør én arbeidsdag. Vi kjører ett løp på Kraftverk i Kristiansand i vår, og ett løp (med ny deltagergruppe) på Munken i Arendal til høsten. Essensen er den samme som før: Nyttig faginnhold og et inspirerende fellesskap av dyktige aktører som lærer av hverandre og løfter hverandre frem!

Presentasjon av programmet, med link videre til søknadsskjema finner du her. Hvis du ønsker påminnelse om søknadsfrist eller oppdateringer kan du merke av for «interessert» eller «skal» i Facebookarrangementet for søknadsfristen som ligger her. Inviter gjerne dyktige folk det kan være aktuelt for! Søknadsfrist er søndag 25. februar.