Klart for høstens første samling – her er de nye deltagerne!

Da er sommeren over, og vi er i gang med nytt EiK-år. Siste samling med fjorårets deltagere var på Lyngørporten Bokhotell i juni, og etter samlingen behandlet styringsgruppen og prosjektleder søknadene til årets runde. Det kom inn 32 søknader til de 20 plassene, og stort sett alle søkerne var svært godt kvalifiserte, noe som gjorde utvelgelsen både spennende og utfordrende!

Etter en lang ettermiddag med god diskusjon (og mye kaffe) var lista klar, og vi er veldig fornøyde med resultatet! Den nye gruppa består av en særdeles kompetent og driftig gjeng, og det er fin variasjon både med hensyn til virksomhetstype, kunstfelt, kjønn, alder og geografisk tilhørighet. Dette blir spennende!

I likhet med i fjor finner første samlingen sted på Fevik Strand hotell. I år er det forfatter Vigis Hjorth som innleder med et foredrag om kunstens betydning. Det andre temaet for samlingen er «strategisk målgruppearbeid», dette seminaret er ved Marte Stine Richardsen fra Senter for entreprenørskap og sosial innovasjon, UiA. I tillegg blir det selvsagt deltagerpresentasjoner og god tid til å bli kjent med hverandre.

Vi gleder oss til første samling!

Her er årets deltagere:


(Hvis du vil få et lite innblikk i hva de ulike deltagerne driver med, finnes en oversikt med linker til deltagernes egne nettsider her)